Annika Lundmark får psykbryt: ”Jag kommer fucking döda dig!”

Publicerad den 31/5 2020 kl 13:05

NYHET. Med anledning av mors dag vill vi uppmärksamma Annika Lundmark som 2017 fick ett kraftigt psykbryt som går att höra på Youtube.

Annika ”Blattesvensken” Lundmark blev minst sagt upprörd när Eurocop 2017 ringde upp henne och ifrågasatte hennes objektivitet som ”patriarkat-kritiker”.

— Ring inte till mig din lilla horunge, jag kommer döda dig!

— Jag kommer söka upp dig, DU KOMMER FUCKING DÖ!!!

Lundmark är en brottsdömd och ledande vänsterextremist som av Säpo pekats ut som en ledare inom terrorgruppen AFA. Av en polisutredning efter ett våldsamt upplopp 2014 framgick det dessutom att det var Lundmark och en till person som såg till att ett stort antal vänsterextremister samlades på ett möte och planerade hur de skulle attackera en demonstration anordnad av Svenskarnas parti, vilket de sedan också gjorde och dömdes för.

Bild på Annika där hon hade med sig ett av sina barn på en vänsterextrem sammankomst i Stockholm.

Obekräftade uppgifter gör gällande att Lundmark idag är en av personerna som sköter AFA:s hemsida.

Tillsammans med vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren (även känd som ”Djungel-Joel”) har Lundmark en 13-årig son. Hon har också en äldre son ihop med en kriminell invandrare. Kanske bottnar Lundmarks engagemang mot ”patriarkatet” just i att hon har haft ett förhållande med denne fem år äldre man som åtminstone avslutade ett annat förhållande 2008 med att dödshota och bli dömd för förberedelse till misshandel av sin då senaste ex-partner? Liksom fadern och modern är också den äldre sonen dömd för brott, vilket de båda föräldrarna fått betala böter för.

Här poserar pappa Joel med Annikas yngsta son på bild tillsammans med kriminella vänsterextremister från Revolutionära Fronten

Annika Lundmarks telefonnummer, för de som vill ringa och diskutera feminism och islam (och bli utsatta för dödshot), är 073-147 80 69.

Läs mer om Lundmark i hennes profil.

Dela artikeln