Krossade glasfönster – Centerpartiets lokal attackerad av vänstern

Publicerad den 16/6 2021 kl 11:06

NYHET. Det politiska våldet ökar i Malmö. Förra veckan slog vänsterextremister sönder fönsterrutorna till Centerpartiets lokal i Malmö.

Attack mot Centerpartiets lokal den 9 juni.
Attack mot Centerpartiets lokal den 9 juni.

På den vänsterextrema och anonyma nyhetsbloggen Gatorna.info kunde man den 10 juni läsa en artikel som beskriver hur vänsterextremister slagit sönder fönsterrutorna till Centerpartiets lokal på Östra Rönneholmsvägen 26 i Malmö. Efter att fönsterrutorna slagits sönder så slungade vänsterextremisterna in glasflaskor fyllda med röd färg.

Aktionsgruppen, som valt att gå under namnen Kommando Annie Lööf, skriver att den bakomliggande orsaken till attacken är Centerpartiets politik, som enligt dessa, förtrycker fattiga, kvinnor och invandrare. Aktionsgruppen uppmanar också sina läsare att genomföra liknande attacker:

Vi påminner om att det också finns en annan väg att gå, radikala handlingar såsom sabotage och direkt aktion. Om vi verkligen vill ändra vår dystopiska verklighet behövs även en revolutionär klasskamp.

Får stöd av andra våldsbejakande vänsterextremister

Bland läsarkommentarerna till artikeln uttrycker flera att de gläds av dessa våldsamma aktioner:

Ja! Jag älskar detta! Inspirerande och tydligt! Ned med borgarna!

Fyfan vad bra! visa dom jävlarna att vi menar allvar

Så jävla fint att se, att det finns mänskor som gör något! Bra, kommando Annie Lööf! Hoppas på fler aktioner mot nyliberalerna!

Dela artikeln