Den vänsterextrema näthataren Ida Hallström avmaskeras

Publicerad den 12/5 2020 kl 14:05

NYHET. Vi har fått in tips som låter oss lyfta på masken och titta på ett av de färgstarka ansikten som ingår i den antifascistiska miljön i Helsingborg.

Ida Hallström.

Ida Hallström (19830501-0202) använder anonyma twitterkonton för att retweeta terrorgruppen AFA och uttrycka hets och hat mot de meningsmotståndare som AFA trakasserar. Hon är periodvis den skånska AFA-anhängare som är mest aktiv på Twitter.

För några år sedan kallade hon sig ”Eerie / @Eerietet” på Twitter, men mer nyligen har hon använt pseudonymerna ”Slussen plan C / @Bonnlasse” samt ”Flammen / @svarttornado / @svarttsunami”.

När nationalister offentligt delar ut flygblad någonstans i Sverige och det kommer till Idas kännedom, uppmanar hon genast via sitt twitterkonto andra ”antifascister” att åka dit och fotografera och bråka.

Det är meningsmotståndarnas ansikten och bilar som hon uppmanar skall dokumenteras, i syfte att väcka obehag och kartlägga dessa människor för att kunna utsätta dem för mer trakasserier i framtiden.

Här stödjer Ida kartläggning och uthängning av meningsmotståndare.

Ida är en väldigt öppen förespråkare av politiskt våld:

Inlägg likt dessa med direkta brottsuppmaningar publiceras regelbundet på Idas Twitter.

Förutom den vänsterextrema brottsuppviglingen utmärker sig Ida genom att vara särskilt besatt av sina meningsmotståndare och uttrycker stor glädje när de skadar sig eller orsakas andra former av lidande. Detta är ett klart sadistiskt inslag i hennes personlighet.

En vänsterextrem familj

Ida Hellström har ytterligare en sida som är bekymrande med tanke på att hon har flera barn, nämligen hennes psyke som verkar vara väldigt labilt. Detta har hon framhävt flertalet gånger via Twitter och vi återkommer till detta längre ner i artikeln.

En del av Idas näthat är opolitiskt och ger uttryck för en mer allmänt misantropisk livssyn. Här uttrycker hon glädje över att äldre människor dör under Coronapandemin.

Ida är sambo med Tommi Gustafsson (19860629-4075) som jobbar på Vallåkra Ventilation AB. Tommi Gustafsson verkar dela sina sambos åsikter baserat på ett inlägg Ida tidigare skrev på Twitter: ”Insåg just att sett i ordning så har jag i varje ny partner skaffat mig en yngre, längre söderut geografiskt och längre åt vänster politiskt.”

Bild på Ida och Tommi från 2012.

Paret bor på Dalstigen 16 i Vallåkra. I Vallåkra röstade nästan 34% på Sverigedemokraterna vid det senaste valet 2018. I den här valkretsen får Sverigedemokraterna 93% fler röster än riksgenomsnittet. Man kan fråga sig vad deras grannar tycker om Idas vänsterextrema uppvigling mot nationalister och invandringskritiker på sociala medier? Man kan också fråga sig om den politiska stämningen i närområdet går det vänsterextrema paret på nerverna och om fortsatt radikalisering på internet kan innebära att de utgör ett hot mot grannar som röstar på SD eller andra partier som Ida hatar?

Läsarbilder från Dalstigen 16 som skickades in med tipset om Ida:

Enligt uppgifter till Avmaskerat brukar Idas bostad ”se för jävlig ut” med kuddar och filtar som täcker för varenda fönster. Detta trots att Ida på Twitter påstår att hon inte är rädd för sina meningsmotståndare:

Klagar på andras utseende

Samtidigt som Ida själv har ett minst sagt besynnerligt utseende och ofta beklagar sig över sina egna psykiska och sociala problem gillar hon att klanka ner på sina meningsmotståndares utseende.

Exempel på hur Ida attackerar andras utseende:

Hur Ida själv ser ut:

Inte bara ett konstigt utseende

Utöver utseendet är det mycket annat som verkar vara konstigt med Ida, bara sett till vad hon själv skriver om sig och sitt liv på Twitter.

Tatuering

Utöver den konstiga frisyren och den deppiga/psykotiska blicken känner man igen Ida på tatueringen hon har högt upp på vänster arm:

Fler exempel på hur Ida stödjer våld och terrorism

Dela artikeln