Donera till Avmaskerat

Donera till Avmaskerat

Med din donation kan vi utvecklas!

Det är ingen hemlighet att en webbplats som vår och allt det arbete vi lagt, och lägger, kostar både pengar och energi. Även om alla journalister, researchers, tekniker och andra som arbetar med Avmaskerat inte tjänar något på detta så finns det fortfarande en driftkostnad och övriga avgifter som behöver betalas. En donation säkrar den fortsatta driften och bidrar till att vi kan avancera och bli ännu bättre på det vi gör.

Varför kryptovalutor?

Kryptovalutor är en så kallad decentraliserad digital valuta som i viss mån erbjuder både köpare och säljare anonymitet. Den digitala valutan kan inte stängas ner av banker, stater eller andra utomstående aktörer och valutans värde finns utspritt hos alla användare istället för hos en enda ägare/bank.

Donera anonymt med Monero (XMR)

Monero (XMR) är den mest anonyma och säkra kryptovalutan man kan använda för att donera till Avmaskerat. Via MyMonero kan du antingen i mobilen eller på din dator skapa ett konto och enkelt handla och skicka Monero-valutan XMR till vår plånbok utan att lämna några spår efter dig.

Vår Monero adress hittar du längst upp på sidan.

Donera säkert med BankID och betalkort

Första gången du använder BT.cx behöver du fylla i bankens formulär för kundkännedom (KYC).

Vi rekommenderar det svenska företaget BT.cx för att enkelt donera Bitcons till oss. BT.cx är Sveriges äldsta digitala växlingskontor som handlar med kryptovalutor. Nedan följer en enkel guide som visar hur du går tillväga för att ekonomiskt stötta Avmaskerat.

  1. Gå till sidans Express checkout.
  2. Fyll i det belopp i svenska kronor som du vill donera.
  3. Välj bank och verifiera med ditt BankID.
  4. På andra sida fyller du i mail och ditt mobilnummer.
  5. Om det är första gången du använder Btcx behöver du fylla i bankens KYC.
  6. På nästa sida fyller du i Walletadressen vilket är
    15FbsZQgaatVv6eK1yQr5woBJbpir5TQKG
  7. På sista sidan godkänner du och sen bekräftar betalningen med ditt kort.

BT.cx kommer slutligen enligt nuvarande säkerhetsrutiner skicka ett SMS där du behöver svara genom att uppge det ordernummer som du har fått skickat till din mejl.

Skulle du även vilja diskutera annonser, samarbete, försäljning av produkter eller andra relaterade ämnen så är du alltid välkommen att höra av dig till oss på [email protected].

Andra digitala valutor

Vill du donera någon annan kryptovaluta så rekommenderar vi webbplatsen www.binance.com. På Binance, som är världens största handelsföretag för just digitala valutor, har du möjligheten att enkelt och säkert handla med ditt betalkort.

Vill du ha hjälp med att donera Bitcoins eller någon annan valuta? Kontakta oss så hjälper vi er!

Dela artikeln