Filmen AFA inte vill att du ska se!

Publicerad den 13/2 2021 kl 11:02

NYHET. Revolutionära Frontens sista video, innan de slutligen krossades av Polisen i Operation Eskil, visar en brutal misshandel mot två invandrare. En film AFA försökt dölja i många år. Se den här!

Det var den 14 september 2014 som det nu nerlagda partiet Svenskarnas Parti genomförde sin tillståndsgivna demonstration i centrala Stockholm. På plats fanns den vänsterextrema organisationen Revolutionära Fronten (RF). Avmaskerat kommer att återkomma till denna demonstration samt en gedigen redovisning av Revolutionära Fronten inom en snar framtid.

En 22-årig slovakisk man och hans pappa var på väg hem från jobbet som byggarbetare på Karolinska universitetssjukhuset när de överfölls. Vid den brutala misshandeln slogs sonen till marken och sedan sparkade och stampade flera personer mot hans huvud. De skyldiga var våldsverkare ur Revolutionära Fronten som menade att sonen skulle ha haft en ”fascistisk” tröja på sig.

Filmen bortrensad från internet

Trots att Revolutionära Fronten gick under år 2014 så finns deras propagandafilmer upplagda på flera ställen och än idag hyllas dem av den våldsbejakande vänstern. Denna film däremot har totalt rensats bort från varje sida, även så kallade cachningssidor har tagit bort den. Avmaskerat har dock filmen i sitt arkiv och återpublicerar den eftersom den visar hur våldsvänsterns brottslighet kan drabba vem som helst – till och med två slovakiska gästarbetare.

Uppdaterat 18/2-2021. Filmen bortplockad igen!

Efter att Avmaskerat publicerat filmen så dröjde det inte länge förrän webbplatsen Vimeo plockade bort den – samtidigt som de tillåter andra filmen från RF finnas kvar på plattformen.

Skärmklipp från den ursprungliga artikeln efter att videon tagits ner.

Vimeo gratulerar oss till att videon fått över 1000 visningar på bara två dagar.

Vimeo meddelar att videon tagits bort och att vårt konto stängts ned.

Totalt sågs videon 2546 gånger innan Vimeo tog bort den.

Filmen finns nu uppladdad på en annan mediaserver och kan ses överst i denna artikel. Skulle filmen tas bort så vänligen kontakta oss så vi kan ladda upp den på nytt.

Gillar du vårt arbete?

Avmaskerat är ett ideellt journalistiskt projekt där vi granskar den vänsterextrema rörelsen i Sverige, dåtid som nutid. Även om detta arbete är fritt upp till var och en av de som arbetar med projektet så finns det andra kostnader som behöver täckas. Vet du om att du kan bidra med en donation så läs gärna vår guide om hur man donerar med Bitcoins. Annars får du mer än gärna dela våra artiklar på Twitter, diskussionsforum och sociala medier.

Dela artikeln