Jonas Linde avslöjad som pedofil av Dumpen.se

Publicerad den 21/4 2022 kl 20:04

NYHET. Pedofiljägarna på Dumpen.se fick napp från en fängelsedömd vänsterextremist som Avmaskerat tidigare har skrivit om.

Se filmen ovan eller klicka här.

Den 24 mars förra året klev Jonas Linde (870120-5695) ut som en fri man från anstalten Hall i Södertälje. Vänsterextremisten Linde hade suttit fängslad efter att ha dömts till fyra års fängelse för grovt vapenbrott (Göta HR B 1938-19).

Jonas Lindes konversation med pedofiljägare.
Jonas Lindes konversation med pedofiljägare.

Igår blev Linde återigen uppmärksammad då Dumpen.se hängde ut honom som pedofil. I chatter med en journalist som låtsades vara en 35-årig kvinna uttryckte Linde intresse för att ha sex med kvinnans nioåriga dotter. Han frågade kvinnan om dottern klarar av att ha analsex med honom, vilket kvinnan säger nej till varpå Linde frågar:

”Hals? Det gör inget för mig om hon spyr på kuken.”

När kvinnan svarar att dottern klarar av oralsex skriver Linde ”Najs!!!!!”

Efter att ha skickat en vanlig selfie samt flera sexuella bilder och filmer stämmer Linde träff med kvinnan. Väl på plats blir Linde dock konfronterad av pedofiljägarna från Dumpen.se och springer snabbt från platsen utan att säga ett ord.

I efterhand skrev Linde till kvinnan, som då var en av Dumpens pedofiljägare, och låtsades som att han själv hade varit på pedofiljakt, något som personerna som driver Dumpen.se dock inte köper och varit med om tidigare när de tagit pedofiler på bar gärning. På Flashback har också en användare som utger sig för att vara Jonas Linde gått in och framfört samma bortförklaring, men även där möts ursäkten av stor skepsis.

En användare på Flashback summerar ironiskt Lindes påståenden om det inträffade:

Går med i en incestgrupp för att initialt bara ragga.
Slänger ut bilder på sig själv och sin egen kuk till en peddomamma som man ämnar konfrontera.
Åker dit utan att ha med kamera, någon annan, kontakta polis, vän eller vem som helst som kan verifiera sin historia.
Springer från platsen istället för att stanna och förklara.
Historia inom vänsterextrema kretsar där dekadenta sjuka böjelser är mer regel än undantag.

Hahahaha. ”Bra” försök, grabben.

Extremvänsterns Breivik

Jonas Linde kan ses som den vänsterextrema rörelsens misslyckade motsvarighet till Anders Breivik. Han var deltidsanställd av Försvarsmakten mellan 2006 och 2017 och nådde där sergeants grad.

År 2018 hittade polisen Lindes vapengömma i en hyrd och låst container i Taberg, utanför Jönköping. Vapengömman bestod av ett stort antal vapendelar som gick att sätta ihop till fem stycken kompletta halvautomatiska gevär av typen AR-15 samt vissa andra vapendelar avsedda för halvautomatiska gevär av typen AR-10 och ammunition. I containern fanns också en polisuniform, en peruk och polisvästar, vilket åklagaren under utredningen misstänkte skulle användas vid rån eller annan brottslig verksamhet.

Förutom vapengömman i containern så hittade polisen fler vapendelar, vapen och ammunition på andra platser runt Jönköping. Hemma hos Linde hittade man även arbetskläder från bland annat DHL som tyder på att han planerat att infiltrera byggnader.

I tingsrättens dom gjordes följande bedömning av det politiska syftet med Lindes vapeninnehav som sedan hovrätten instämde i:

Tingsrätten anser därmed att det inte finns någon annan rimlig förklaring än att Jonas Lindes innehav av aktuella vapen har koppling till den autonoma miljön och därmed till en miljö där vapnen kan befaras komma till brottslig användning.

Innan Linde häktades i vapenbrottshärvan var han på rymmen under en och en halv månad. Under den tiden fick han hjälp av vänsterextremisten Christian Andersson (741221-4871) i Göteborg som ordnade så att Linde kunde bo hos en bekant till honom.

Arbetade på syndikalistiskt tidning

Jonas Lindes pressleg hos den syndikalistiska tidningen Arbetaren.
Jonas Lindes pressleg hos den syndikalistiska tidningen Arbetaren.

Förundersökningen visade också att Linde 2017-2018 arbetat för syndikalisttidningen Arbetaren i Syrien. Detta var ett uppdrag han fick tillsammans med läkaren Linus Perlerot (851224-8512) som varit riksdagskandidat för Miljöpartiet och idag är ersättare i en av nämnderna i Region Jönköping. Även den kriminellt belastade syndikalisten Erik Berglund (871001-2439) från Jönköpings-trakten var med på resan där Linde förmodligen etablerade sina kontakter med de kurdiska separatisterna i Rojava som han senare övervägde att fly till när polisen var honom på spåren. Arbetaren och Syndikalisterna SAC är som Avmaskerat många gånger påtalat tätt kopplade till AFA och är ett av medieprojekten som kan räknas till den autonoma extremvänstern.

När polisen slutligen grep Linde vägrade denne inledningsvis att svara på polisens frågor. Linde verkar ha trott att han ingick i en vänsterextrem gerillaarmé och upprepade bara sitt namn och personnummer som svar på alla frågor, vilket är vad krigsfångar gör.

Dela artikeln