Kontakt

Kontakta eller tipsa oss!

Fyll antingen i nedanstående formulär eller kontakta oss på denna e-post: [email protected] (PGP nyckel)

Your Name :
Your E-mail Address :
Your Message :


Vilken typ av information är vi intresserade av?

Vi tar tacksamt emot färdiga artiklar som passar in under någon av våra artikelkategorier. Var noga med att bifoga all dokumentation som styrker det du påstår i din artikel och skicka sedan in detta till [email protected]

Om du inte själv kan skriva artiklar tar vi ändå gärna emot all information om svenska vänsterextremister som du har tillgång till, så kan någon av våra skribenter sammanställa informationen till färdiga artiklar.

Det som är av intresse för oss är namn, brottsregister, bostadsadresser, arbetsplatser, nuvarande och tidigare politiska engagemang, konton på sociala medier och alla annan personlig information kopplad till vänsterextremister i Sverige. Ju mer detaljerad dokumentation du kan ge oss, desto bättre.

Vi är främst intresserade av våldsbejakande och våldsaktiva vänsterextremister, men även vänsterextremister som ägnar sig åt andra former av politiska trakasserier och näthatande är av intresse för oss.

Däremot är vi inte intresserade av individer med vänsteråsikter som står upp för allas rätt till fullständig och oinskränkt yttrande- och mötesfrihet. Vår granskning vänder sig endast mot de destruktiva delarna av vänstern som har sabotage och terrorism som arbetsmetod samt de aktörer som ger moraliskt eller organisatoriskt stöd till terrorvänstern.

Vad gör vi med informationen?

När vi får in namn på vänsterextremister kommer vi att journalistiskt bevaka dem för att sedan kunna uppmärksamma kriminalitet och annat omoraliskt beteende inom den vänsterextrema politiska miljön.

Namn på vänsterextremister som misstänks vara inblandade i våld och andra former av olagliga trakasserier riktade mot deras meningsmotståndare kommer att förmedlas till polis och utsatta personer i syfte att lösa och förebygga brott. Personer som utsätts för politiska trakasserier kan t.ex. ansöka om kontaktförbud om de får reda på vem som trakasserar dem.