Av: Admin, Maj 25, 2021

Leif Norrby stödjer utpressning av arbetare

NYHET. Den vänsterextrema fånghjälpen Solidaritetsföreningen stödjer öppet ett Twitterkonto som utpressar arbetare och gör dem arbetslösa.

Leif Norrby Högerkollen

I början av februari släppte Avmaskerat sin första artikel om vänsterextrem fånghjälp. I den kan man läsa om hur den psykiskt instabila och extremt våldsamma mannen Leif Norrby både slagits mot poliser men också vid ett tillfälle skadat en kvinna när han försökte tränga sig in i hennes lägenhet.

Efter att ha dömts till sluten rättspsykiatrisk vård så grundade Norrby Solidaritetsföreningen. Denna vänsterextrema fånghjälpsförening kom sedan att samla in pengar till dömda vänsterextremister. I mars detta året betalade de ut 4 200 kr till Jonas Linde, syndikalisten som var på god väg att genomföra ett terrordåd – eller ”revolution” som han själv såg på saken.

Utpressarkonto visade direkt sitt stöd

Efter att Avmaskerat avslöjat att Leif Norrby ligger bakom den vänsterextrema fånghjälpsföreningen så var ett Twitterkonto vid namn Högerkollen (fd. NMR-GRANSKNING) snabba på att visa sitt stöd genom att uppmana sina följare och läsare att donera till Solidaritetsföreningen.

Det visade sig att detta Twitterkonto bara någon månad tidigare öppet skrivit hur de i samband med AFA:s uthängningar kontaktat arbetsgivare för att utpressa dessa till den grad att arbetaren mister sitt jobb.

Alla i nazistiska (censurerat av Avmaskerat) kundregistret som har ett arbete har vi informerat arbetsgivare, en efter en.

Det Högerkollen menar på är ett kundregister är i verkligheten medlemmar i en Facebookgrupp. Vidare skriver Högerkollen:

Roligare att hänga ut fega nazister och göra livet för nazister till ett helvete.

Högerkollen strävar alltså att exempelvis föräldrar med barn, i oroliga tider som dessa där A-kassan har en handläggningstid på sex månader, ska förlora jobbet.

Leif Norrby stödjer Högerkollen

Sex dagar efter att Avmaskerat skrivit om händelsen, väljer Norrby att stödja Högerkollen genom att länka till deras Twitter på sin Facebooksida Bötesfonden. På Facebooksidan postar Leif en länk till Högerkollens banner (en stor profilbild). Klickar man på den hamnar man på deras Twitterkonto.

Leif Norrby Högerkollen
Leif Norrby Högerkollen
Uppdaterat: Maj 25, 2021