Av: Avmaskerat, Maj 25, 2020

Hur marknadsföra Avmaskerat IRL?

INFORMATION. Då många hört av sig och uttryckt intresse för flygblad, klistermärken och liknande som gör reklam för vår hemsida går vi ut med följande information.

Avmaskerat är ett medborgarjournalistiskt projekt och kommer därför inte syssla med:

  • IRL-aktivism.
  • Försäljning av marknadsföringsprodukter (flygblad, klistermärken, affischer osv).
  • Aktioner eller fysiska informationskampanjer riktade mot vänsterterrorister.

Allt detta överlåter vi istället till andra organisationer, nätverk och individer. I många fall välkomnar vi också sådana satsningar och kan komma att skriva om dem, men vi lovar inget och vill inte att någon blir besviken om vi inte skriver om er verksamhet. Avmaskerat är som sagt ett informationsinsamlande och journalistiskt projekt och måste agera därefter.

De som vill trycka marknadsföringsmaterial för vår sida hittar vår logga HÄR och typsnittet vi använder högst upp på sidan där vårt namn är utskrivet hittar ni HÄR. Alla fristående entreprenörer som vill sälja material som gör reklam för oss är fria att göra det och behålla vinsten själva. Vill man ge oss en del av vinsten är det bara att skicka in den i form av Bitcoins, men det är alltså helt valfritt att göra det.

Ett annat enkelt sätt att stödja vår verksamhet på är att skriva ut våra artiklar och sprida dem på lämpliga platser eller till lämpliga personer.

Uppdaterat: Maj 25, 2020