Skicka in dina bilder till Avmaskerat

Publicerad den 17/3 2022 kl 08:03

UPPMANING. Avmaskerat uppmanar alla läsare att skicka in bilder på vänsterextremister.

Bildgalleri på vänsterextremister. Foto: Avmaskerat.com.

Den senaste tiden har Avmaskerat haft stora framgångar med att identifiera vänsterextremister tack vare insamlat bild- och filmmaterial. Vi har bland annat identifierat Nazispotting-fotografen Ola Friberg och i samarbete med andra aktörer lyckats identifiera flera vänsterextremister som deltog i en grov misshandel av en meningsmotståndare 2018. I det sistnämnda fallet var vår utredning mer framgångsrik än polisens egen och resulterade i att polisen återupptagit polisutredningen mot tre mycket våldsamma vänsterextremister.

Därför vill vi nu uppmana alla våra läsare som genom åren fotograferat vänsterextrema demonstrationer, motdemonstrationer eller andra evenemang att skicka in sina bilder till oss.

Om du har en större mängd bilder går det inte att bifoga dem direkt i ditt mejl. Ladda därför upp dem eller ditt arkiv på Sprend.com, Mega.nz eller liknande tjänster och mejla nedladdningslänken till oss.

Något som gör vårt arbete enklare är ifall du också kan bifoga datum, personuppgifter en beskrivning på vad bilderna föreställer.

Vi erbjuder ett krypterat kontaktformulär eller så kan du kontakta oss direkt på [email protected]. Vi garanterar alla uppgiftslämnare anonymitet.

Läs också

Avmaskerat söker fotografer
Tipsa Avmaskerat

Dela artikeln