Studentförbund börjar granska vänsterextremt inflytande

Publicerad den 19/3 2023 kl 10:03

NYHET. Konservativa Förbundet har påbörjat sin allomfattande granskning av vänsterextremt inflytande i de svenska universiteten.

Konservativa Förbundet söker nu tips från allmänheten gällande vänsterradikalt inflytande på svenska universitet.
Konservativa Förbundet söker nu tips från allmänheten gällande vänsterradikalt inflytande på svenska universitet.

Studentorganisationen Konservativa Förbundet är en av Sveriges största studentorganisationer och har i dagsläget 16 stycken medlemsföreningar. De har sedan grundandet 2011 verkat för yttrandefrihet och mot den politiskt korrekta åsiktskorridor som lett till att lärare avskedats på grund av kränkta feminister och vänsterliberaler.

Den 15 mars publicerade studieförbundet nyheten att de nu påbörjat sin kartläggning av det vänsterextrema inflytandet på Sveriges universitet:

Har du haft en vänstervriden lärare? Eller kanske tvingats skriva en uppgift från ett genusperspektiv? Eller blivit uthängd för dina politiska åsikter?

Vi kommer publicera vittnesmål från Sveriges Universitet framöver, skicka in ditt vittnesmål för att hjälpa vår kartläggning av vänstervridningen på Universiteten!

De uppmanar sedan samtliga läsare att tipsa dem på [email protected] eller direkt via sociala medier.

”Stark motrörelse till radikalvänstern”

Konservativa Förbundets aktiviteter består av allt ifrån bokcirklar till talarkvällar med kända opinionsbildare och besök av riksdagspolitiker. De anordnar regelbundet sittningar och fester för sina medlemmar. Flera gånger per år arrangerar även förbundet nationella konferenser med studenter från hela landet.

Medlemskap i förbundet ger dig rätt att delta på evenemang och ta del av förmåner som kostar för andra. Men viktigast av allt är du med och bidrar till en stark motrörelse till radikalvänstern.

Medlemskapet är helt gratis och dina uppgifter förvaras säkert. Klicka här för att registrera dig.

Dela artikeln