SUF Uddevalla – Tongivande aktivister och sympatisörer

Publicerad den 9/11 2022 kl 11:11

FÖRDJUPNING. Avmaskerat granskar idag ledande syndikalister som de senaste åren gjort sig skyldiga till flertalet mordbränder och hembesök.

Syndikalistiska Ungdomsförbundet i Uddevalla ligger bakom flera år av vänsterextrem terror.
Syndikalistiska Ungdomsförbundet i Uddevalla ligger bakom flera år av vänsterextrem terror.

Det syndikalistiska ungdomsförbundet i Uddevalla har funnits sedan 2012 och hette till en början SUF Trestad men har även gått under namnet SUF Uddevalla-Lysekil. Genom åren har de varierat i medlemsantal samt aktivitetsnivå och var som störst mellan 2010-2014. En blandning av (mot)demonstrationer, studiecirklar, affischering och flygbladsutdelning har varit basen för syndikalistklubbens offentliga aktivitet, den mer ljusskygga aktiviteten kommer vi titta på längre ned i artikeln.

Då många aktivister från ungdomsförbundet flyttat ifrån Uddevalla så har det varit svårt att hålla ihop klubben. När kärnaktivisterna lämnar faller resten. Detta har lett till att klubben haft olika generationer av medlemmar och den generation vi kommer titta på idag är den nyaste och kommer från 2016.

SUF Trestad byter namn till SUF Uddevalla i april 2016.
SUF Trestad byter namn till SUF Uddevalla i april 2016.

Efter att SUF Uddevalla fått en nystart ökar aktiviteten inom gruppen. Exempelvis deltar de på syndikalisternas 1-maj demonstration i Göteborg, i Uddevallas Prideparad och de anordnar studiecirklar och filmkvällar. Ett tätt samarbete med syndikalisternas Trestads LS underlättar även för ungdomsförbundet att bedriva sin verksamhet. Två år efter namnbytet, 2018, har flera nya kärnaktivister tillkommit och vänsterextrem propaganda börjar synas mer och mer i staden och de kringliggande kommunerna.

AFA Fyrbodal återuppstår

SUF Uddevalla startar upp AFA Fyrbodal i april 2019.
SUF Uddevalla startar upp AFA Fyrbodal i april 2019.

Det syndikalistiska ungdomsförbundet kunde tack vare sin nystart och ökade medlemsantal presentera nyheten att en tidigare AFA-grupp kunde återuppstå. Den 13 april 2019 publicerade antifa.se ett pressmeddelande om att AFA Fyrbodal nu är aktivt igen.

Den autonoma rörelsen i Uddevalla hade nu etablerat en fullt fungerande rörelse där SUF representerade den organisatoriska och akademiska verksamheten medan AFA Fyrbodal på pappret fick stå för de nattliga hembesöken som SUF-aktivisterna genomför.

Detta var startskottet som skulle leda till flera år av vänsterextrem terror riktad mot både enskilda privatpersoner, familjer och politiker som syndikalisterna ville tysta.

Flått gethuvud inkastat på tomten

Under 2020 skulle syndikalisterna rikta in sig extra hårt mot en barnfamilj där pappan deltog i ett nationellt radioprogram.

Det började med att mannen blev uthängd och fick mottaga brev där AFA hotade honom och lovade konsekvenser ifall han inte återkopplade till dem och angav sina vänner. Detta följdes sedan upp med andra trakasserier och falska beställningar i hans namn. En morgon möttes han av ett avhugget och flått gethuvud med en AFA-klisterlapp fastbultat i kraniet.

AFA Fyrbodal trakasserade pappan på många olika sätt. Här syns ett gethuvud de kastat in på hans tomt.
AFA Fyrbodal trakasserade pappan på många olika sätt. Här syns ett gethuvud de kastat in på hans tomt.

AFA har en lång historia av djurplågeri och följer en manual där aktivister lär sig hur man på bästa sätt orsakar livslånga skador på polisens hundar och hästar. Läs mer här.

Barnfamiljen utsattes för mordbrand

AFA skulle fortsätta trakassera mannen genom att sätta upp uthängningsaffischer i området samt skicka ut brev till grannarna. Situationen skulle eskalera och en sommarnatt i juli månad 2020 tänder de eld på hans bil.

Efteråt skickade AFA ett brev till mannen där de försökte skrämma honom till tystnad.

Syndikalisterna har ibland spelat in sina hembesök och postar med jämna mellanrum bilder från filmerna på deras Twitter. Nedan visas en bild från en av gångerna de vandaliserade mannens bil med sprejfärg.

Ytterligare en mordbrand

I september 2022 skulle ett par som är aktiva inom den nationella rörelsen utsättas för en planerad mordbrand. Natten den första september möttes de av beskedet att deras bil totalförstörts i en anlagd brand.

Ytterligare en planerad mordbrand riktad mot meningsmotståndare, år 2022.
Ytterligare en planerad mordbrand riktad mot meningsmotståndare, år 2022.

Ovanstående är bara ett axplock av vad syndikalisterna och de övriga i Uddevallas autonoma miljö utsatt sina meningsmotståndare för. Längre ned i artikeln kommer vi ta upp ytterligare fall.

Vi avmaskerar aktivisterna

Nedan listar vi de aktivister som har en framstående och tongivande roll inom SUF Uddevalla. Längst ned i artikeln finns det även flera oidentifierade aktivister som vi söker information om.

Jakob Svensson Alehed 20001005-8311

Jakob Svensson Alehed, SUF Uddevalla.
Jakob Svensson Alehed, SUF Uddevalla.

JAKOB Erik Svensson Alehed (20001005-8311)
Zachaus gränd 17 lgh 1004
451 30 Uddevalla

Mail: [email protected]
Tel: 0700310741

Facebook: Jakob Svensson Alehed

Fordon på adressen: Svart Kia Rio 1.4 (LRC 121)

Arbetsplats: Studerar natur- och faunavård på Klarälvdalens folkhögskola.

Syndikalisten Jakob Alehed är en aktivist som varit med sedan 2017 och är den enda personen i SUF Uddevalla som har en offentlig roll. Alehed har vid flera tillfällen deltagit på motdemonstrationer, evenemang och har även hållit tal för SUF på diverse tillställningar. Hans mamma Ingrid Svensson (630815-4605), exflickvän Anna Sandelin (20010416-1047), samt nuvarande flickvän Moa Kantola (980326-4606), har alla kopplingar till den vänsterextrema miljön.

***

Året 2018 deltar SUF Uddevalla vid en sittdemonstration i Kållered utanför Göteborg i samband med att afghanska utlänningar skulle utvisas. Journalisten Per Björklund var på plats och kunde både fota och filma när aktivisterna greps och bars iväg. Det var en tumultartad situation för de som satt sig i vägen för bussen. Det var dock mindre jobbigt för Alehed, som i en Facebookvideo (1:31:36) avslöjas med att sitta på en mur bredvid.

Jakob Alehed (t.v.) sittdemonstrerar på en mur bredvid den faktiska sittdemonstrationen. Flera afghaner utvisades den dagen.
Jakob Alehed (t.v.) sittdemonstrerar på en mur bredvid den faktiska sittdemonstrationen. Flera afghaner utvisades den dagen.

En månad senare deltar Alehed, Caroline Karlsson, Karl Olsson (mer om dessa nedan) och några idag före detta medlemmar ur SUF Uddevalla i Göteborgs syndikalistiska 1-maj tåg.

<span style="color:#ff0000;">⬤</span>Caroline Karlsson <span style="color:#ffda00;">⬤</span>Jakob Alehed<span style="color:#00ff00;">⬤</span>Erik Johansson<span style="color:#ff00ff;">⬤</span>Okänd<span style="color:#0000ff;">⬤</span>Mattias Lindmark
Caroline Karlsson  Jakob Alehed  Erik Johansson  Karl Olsson Mattias Lindmark

Samma år skulle även Alehed, Caroline Karlsson, Erik Johansson och Axel Oskarsson (avliden) delta i en motdemonstration när partiet Alternativ för Sverige genomförde sitt torgmöte i centrala Uddevalla. Sympatisören och god vän till flera inom SUF, Denise Olsson Bergqvist (910711-6023), var även på plats.

Jakob Alehed (tv) och Erik Johansson (th). Motdemonstration i Uddevalla, 2018. Foto: Alternativ för Sverige.
Jakob Alehed (tv) och Erik Johansson (th). Motdemonstration i Uddevalla, 2018. Foto: Alternativ för Sverige.

Mellan 2018 och 2021 håller Alehed sig mer i bakgrunden och på grund av covidpandemin har verksamheten inom SUF Uddevalla stannat upp. År 2022 skulle dock klubben bli aktiv igen och arrangerade då en Prideparad i staden. Förutom Alehed deltog även Caroline Karlsson, Karl Heydar och Marcia Escobar.

Jakob Alehed och Marcia Escobar träffas innan de möter upp deltagarna till Uddevalla Pride 2022.
Jakob Alehed och Marcia Escobar träffas innan de möter upp deltagarna till Uddevalla Pride 2022.

Marcia Escobar 920602-0027

Marcia Escobar, SUF Uddevalla.
Marcia Escobar, SUF Uddevalla.

MARCIA Alejandra Escobar Maturana (920602-0027)
Walkeskroken 14 D lgh 1101
451 42 Uddevalla

Tel: 0760677357
Mail: [email protected]

Facebook: Marcia Escobar
Instagram: feminizta_

Arbetsplats: Frösunda Personlig Assistans AB

Marcia Escobar, ursprungligen från Malmö, är en ledande syndikalist som mer än ofta engagerar sig i det syndikalistiska ungdomsförbundet trots sin höga ålder. Trestads LS, den lokala syndikalistföreningen, är skriven på Marcias adress. Hon bor idag ihop med sin pojkvän Karl Heydar (mer om honom nedan).

***

Första gången vi stöter på Marcia är när hon i januari 2015 deltar i en blockad mot en restaurang i Malmö. Iklädd reflexväst från SAC agerar hon strejkvakt som delar ut flygblad till förbipasserande med budskap om att inte äta på restaurangen. I november samma år flyttar hon till Uddevalla där hon grundar Trestads LS ihop med Markus Johansson (831207-5537) och Pontus Lejdström (880114-5551). Marcia böjar även vid den tiden engagera sig i SUF Uddevalla.

Marcia Escobar (längst till vänster) demonstrerar med SUF Uddevalla år 2016. Demonstrationen genomfördes i samarbete med Trestads LS och SUF Uddevalla.
Marcia Escobar (längst till vänster) demonstrerar med SUF Uddevalla år 2016. Demonstrationen genomfördes i samarbete med Trestads LS och SUF Uddevalla.

Några år senare, 2018, genomför Marcia och Jakob Alehed en manifestation utanför vuxenutbildningen i Uddevalla. Detta för att markera mot arbetsmarknadsminister Ylva Johansson som vid tiden ville skynda på lagstiftningen om begränsad strejkrätt. Enligt ett inlägg på Facebook ska syndikalisterna ha blivit uppmärksammade av Ylvas livvakter från Säkerhetspolisen:

Trestads LS tillsammans med SUF Uddevalla befann sig igår vid vuxenutbildningen i Uddevalla för att markera mot arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

Trots kort varsel, kallt väder och Säpovakter så lyckades vi åtminstone bli sedda med vårt budskap av Ylva.

På banderollen de håller upp syns både Trestads LS symbol och SUF Uddevalla.

Marcia Escobar (tv) och Jakob Alehed (th) demonstrerar 2018.
Marcia Escobar (tv) och Jakob Alehed (th) demonstrerar 2018.

Detta år skulle även Marcia delta på SAC:s 32:a kongress. I en bild som den syndikalistiska tidningen Arbetaren publicerat ser man Marcia iklädd en ”Smash Fascism”-tröja hon köpt från den AFA-kopplade butiken Svartkatt Prints.

Marcia Escobar, inringad, deltog på SAC:s kongress iklädd en tröja hon köpt från en AFA-kopplad nätbutik.
Marcia Escobar, inringad, deltog på SAC:s kongress iklädd en tröja hon köpt från en AFA-kopplad nätbutik.

Svarta blocket på Uddevalla Pride

Året 2019 genomförs det en Prideparad i Uddevalla. I demonstrationståget gick det ett ”svart block” beståendes av bland annat ditresta vänsterextremister som Jakob Jarnhed, Johanna Wigh (900209-6023), William Ramsdahl, Simon Larsson och Marcia Escobar, då representant för SUF Uddevalla.

Starkt stöd för den våldsamma extremvänstern

Marcias hat mot politiska meningsmotståndare sträcker sig långt tillbaka och visar sig extra tydligt på sociala medier. Även om hon dolt sin ”Gillar” sida på Facebook, den sida som visar vilka grupper Marcia stödjer, så kan Avmaskerats granskning avslöja att hon under tiden Revolutionära fronten fanns visade ett starkt stöd för dem och deras terrorverksamhet.

Hembesök i trapphuset bredvid

I maj månad 2022 möts en nationalist av att ha fått sin dörr nedsprejad med orden ”Nasse svin”. Nationalisten hade flera gånger tidigare blivit hotad av Uddevallas vänsterextremister. Vad som däremot särskiljer hembesöket från de andra är att attacken skedde i samma byggnad som Marcia bor i, och nycklarna till hennes trappuppgång funkar även i nationalistens trappuppgång.

I maj månad utsattes en nationalist för ett hembesök. Inget tyder på att gärningsmännen bröt sig in i den låsta trappuppgången.
I maj månad utsattes en nationalist för ett hembesök. Inget tyder på att gärningsmännen bröt sig in i den låsta trappuppgången.

Attacken är bara en i mängden. En familj skulle 2021, då bosatta i Ljungskile, bli utsatta för ett hembesök bara några månader efter de fått sitt första barn. Ljungskile råkar vara hemorten för syndikalisten Caroline Karlsson.

Caroline Karlsson 980922-3648

Caroline Karlsson, SUF Uddevalla.
Caroline Karlsson, SUF Uddevalla.

CAROLINE Margareta Karlsson (980922-3648)
Timmerbergsvägen 1 lgh 1306
451 34 Uddevalla

Mail: [email protected]
Tele: 0706009472

Fordon på adressen: Grå Saab 9-3 (JZO 023)

Facebook: Caroline Karlsson (Skräp)

Arbetsplats: Distansutbildning på Vårdyrkeshögskolan i Uddevalla.

Syndikalisten Caroline Karlsson har gjort sitt bästa för att hålla sig under radarn trots sitt deltagande i det offentliga rummet. I artiklar förekommer hon under fiktiva namn och vid demonstrationer försöker hon undvika att fastna på bild. Sedan januari 2020 bor hon och syndikalisten tillika pojkvännen Karl Olsson i Uddevalla, tidigare bodde de tillsammans i Ljungskile.

***

Första gången vi stöter på Caroline är när SUF Uddevalla deltar i syndikalisternas 1-maj tåg i Göteborg 2018.

<span style="color:#ff0000;">⬤</span>Caroline Karlsson <span style="color:#ff00ff;">⬤</span>Karl Olsson <span style="color:#0000ff;">⬤</span>Mattias Lindmark<span style="color:#ffda00;">⬤</span>Jakob Alehed
Caroline Karlsson Karl Olsson Mattias Lindmark Jakob Alehed

Samma år skulle även Karlsson delta på en motdemonstration när AfS genomförde sitt torgmöte i centrala Uddevalla.

Caroline Karlsson markerad i gul ring. Till höger om henne står Jakob Alehed.
Caroline Karlsson markerad i gul ring. Till höger om henne står Jakob Alehed.

Karlssons skylt och Aleheds syndikalistflagga skulle sedan användas på bilden SUF Uddevalla använde när de skrev ett inlägg om motdemonstrationen på sin Facebooksida.

Caroline Karlsson och Jakob Alehed från SUF Uddevalla deltog i motdemonstration mot AfS 2018.
Caroline Karlsson och Jakob Alehed från SUF Uddevalla deltog i motdemonstration mot AfS 2018.

Kom full till kvinnodemonstration

Den 13 augusti 2021 deltog Karlsson på den ”feministiska gatufesten” Ta Natten Tillbaka, denna gång övervakad av journalister från Exakt24. Vid demonstrationens ändpunkt dyker Karlsson upp, märkbart berusad, och börjar munhuggas med Christian Peterson från Exakt24.

Caroline Karlsson i grönt hår, berusad på kvinnodemonstrationen i Göteborg 2020. Foto: Exakt24.
Caroline Karlsson i grönt hår, berusad på kvinnodemonstrationen i Göteborg 2020. Foto: Exakt24.

Syndikalisternas 1-maj demonstration 2022

Som tidigare skrivit så skulle ungdomsförbundet i Uddevalla påverkas av coronapandemin och därmed sjönk aktiviteten drastiskt. Året 2022 börjar dock klubben bli aktiv igen och aktivisterna från Uddevalla deltar ännu en gång i Göteborgs 1-maj tåg.

Caroline Karlsson från SUF Uddevalla demonstrerar på 1-maj i Göteborg, 2022.
Caroline Karlsson från SUF Uddevalla demonstrerar på 1-maj i Göteborg, 2022.

Karlsson återkommer även sommaren 2022 då SUF Uddevalla arrangerade en Prideparad i staden. Nu hade hon färgat sitt hår lila och skötte på plats kommunikationen med polisen.

Caroline Karlsson från SUF Uddevalla var med och arrangerade Uddevalla Pride år 2022.
Caroline Karlsson från SUF Uddevalla var med och arrangerade Uddevalla Pride år 2022.

Attack mot barnfamilj i Ljungskile

I januari 2021 blev en barnfamilj utsatta för ett hembesök i Ljungskile, Karlssons hemort. Familjen hade nästan precis fått sitt första barn när de möttes av en sprejmålning på deras husfasad med budskapet om att AFA ”ser dem”.

Barnfamiljen, då bosatta i Ljungskile, blev hotade av AFA och sedan utsatta för hembesök i början av 2021.
Barnfamiljen, då bosatta i Ljungskile, blev hotade av AFA och sedan utsatta för hembesök i början av 2021.

Ett år senare, den 23 mars 2022, publicerar AFA Fyrbodal en bild från en videosnutt där man ser de utföra hembesöket.

Det är inte klarlagt än vilka av Carlssons vänner som medverkade vid hembesöket, men nästa syndikalist har mycket täta kopplingar till den våldsamma extremvänstern och har även stått åtalad för sin politiskt motiverade brottslighet.

Andreas Samuelsson 900601-4139

Andreas Samuelsson, SUF Uddevalla.
Andreas Samuelsson, SUF Uddevalla.

Leif Harry ANDREAS Samuelsson (900601-4139)
Nordanvindsvägen 1 A lgh 1101
451 60 Uddevalla

Tel: 0704440834
Mail: [email protected]

Facebook: Dedu Dedu (Wscm)

Andreas Samuelsson, eller Andreas Möller som han hette tidigare, är en man som Avmaskerat skrivit om vid flera tillfällen. Han kommer ursprungligen från Götene i Skaraborgs kommun men har bott på flera olika behandlingshem och gruppboenden runt omkring i Sverige. Samuelsson lider nämligen av flera grava neuropsykiatriska funktionshinder vilket gjort han oförmögen att både ta hand om sig själv eller bidra något till samhället.

Den 16 april 2019, tre dagar efter att AFA Fyrbodal startat upp, genomförde SUF Uddevalla en motdemonstration när AfS hade sin Frihetsturné i Uddevalla. På bilden nedan ses Samuelsson och andra vänsterextremister.

Vänsterextremisten Andreas Samuelsson deltog i SUF Uddevallas demonstration mot Alternativ för Sverige 2019.
Vänsterextremisten Andreas Samuelsson deltog i SUF Uddevallas demonstration mot Alternativ för Sverige 2019.

Samma år skulle även Samuelsson tillsammans med SUF Göteborg, Göteborgs Antifascistiska Front och AFA delta i våldsamma attacker mot Nordiska motståndsrörelsen då de demonstrerade i Kungälv. Se polisens övervakningsfilm nedan eller klicka här.

Samuelsson skulle stå åtalad för våldsamt upplopp (Göteborgs TR B 6593-19) men trots tydliga bevis friades han (Göteborgs TR B 18539-21) och resterande misstänkta helt från misstankarna.

Kopplingar till hembesök i Göteborg

Avmaskerat har tagit del av uppgifter som bekräftar att Samuelsson både angett nationella med tillhörande känslig information till AFA samt att han har ägnat sig åt att via telefonsamtal trakassera dem och deras närstående.

Det finns även information som tyder på att Samuelsson deltagit i upprepade hembesök mot en journalist och dennes familj i Göteborg, vi kan dock inte gå ut med mer information gällande detta för stunden.

Karl Olsson 950623-5838

Svante KARL Tomas Olsson (950623-5838)
Timmerbergsvägen 1 lgh 1306
451 34 Uddevalla

Fordon: Grå Saab 9-3 (JZO 023)

Facebook: Kalle Olsson

En annan syndikalist som också kommer ifrån Ljungskile är Carolines pojkvän Karl ”Kalle” Olsson.

Olsson deltog på syndikalisternas 1-maj demonstration 2018 men har sedan dess hållit sig i bakgrunden. Vi söker därför mer information om just Olsson och hans engagemang inom den vänsterextrema rörelsen.

Moa Kantola 980326-4606

Moa Kantola, SUF Uddevalla.
Moa Kantola, SUF Uddevalla.

MOA Felicia Marit Kantola (980326-4606)
Hagarnevägen 45 lgh 1306
451 33 Uddevalla

Mail: [email protected]
Tel: 0704499609

Facebook: Moa Kantola

Moa Kantola, ursprungligen från Finland, är idag Jakob Aleheds nya flickvän. Kantola är utpekad av vittnen som gärningsman vid ett hembesök. Hon har även vistats en del runt den syndikalistiska miljön i Göteborg.

Har du mer information om Kantola, hennes arbetsplats och tidigare politiska engagemang?

Karl Heydar 880613-5052

Karl Heydar, SUF Uddevalla.
Karl Heydar, SUF Uddevalla.

KARL Kaveh Heydar (880613-5052)
Walkeskroken 14 D lgh 1101
451 42 Uddevalla

Facebook: Karl Heydar

Arbetsplan: Elevassistent på Ramnerödsskolan.

Karl Heydar på ett torgmöte arrangerat av Uddevalla RS, år 2010.
Karl Heydar på ett torgmöte arrangerat av Uddevalla RS, år 2010.

Karl Heydar är en gammal trotskist som var aktiv i Uddevalla RS fram tills att de la ned 2013. Under valåret 2010 var Heydar en av kandidaterna till kommunfullmäktige men på grund av för få röster fick de inga mandat i kommunen. Heydar skulle ofta förekomma i sammanhang där RS manade till antirasism eller facklig kamp. Hans syster Klara Heydar var även en aktiv medlem i Uddevalla RS och deras mamma Anna-Lena Heydar är idag ordförande för Socialdemokraterna Uddevalla.

Marcia Escobar och Karl Heydar har känt varandra sedan 2015 och efter att de blev tillsammans skulle de i september 2018 flytta ihop. Heydar var även med och grundade Trestads LS, då tillsatt som sekreterare.

***

Första gången vi stöter på Karl i samband med den autonoma rörelsen i Uddevalla är på 1-maj 2016.

Marcia Escobar t.v. och Karl Heydar t.h. hållandes i den vita banderollen. År 2016.
Marcia Escobar t.v. och Karl Heydar t.h. hållandes i den vita banderollen. År 2016.

Några år senare, 2019, dyker Heydar upp igen i samband med en motdemonstration mot AfS. Denna gång i sällskap med övriga syndikalister i Uddevalla samt ditresta aktivister.

Karl Heydar deltar i motdemonstrationen 2019 när AfS genomförde sin Frihetsturé i Uddevalla.
Karl Heydar deltar i motdemonstrationen 2019 när AfS genomförde sin Frihetsturé i Uddevalla.

Efter coronapandemin skulle SUF Uddevalla arrangera en Prideparad i staden. Som redan skrivit var Karl Heydar, Marcia Escobar, Carolina Karlsson och Jakob Alehed med och arrangerade evenemanget.

Karl Heydar möter upp Jakob Alehed inför Prideparaden i Uddevalla. År 2022.
Karl Heydar möter upp Jakob Alehed inför Prideparaden i Uddevalla. År 2022.

Har du mer information om vilka demonstrationer Karl Heydar deltagit på? Vi söker även information om hans engagemang efter tiden inom Uddevalla RS.


Nedan följer en bildserie med oidentifierade medlemmar från SUF Uddevalla. Har du information om dessa? Kontakta oss!

Oidentifierad man #1

Oidentifierad man, SUF Uddevalla.
Oidentifierad man, SUF Uddevalla.

Oidentifierad man #2

Oidentifierad man, SUF Uddevalla.
Oidentifierad man, SUF Uddevalla.

Vet du mer?

Vet du mer om ovanstående vänsterextremister eller har du annan information om den autonoma miljön i Uddevalla? Tveka inte att höra av dig till oss via vårt krypterade kontaktformulär eller direkt på [email protected]. All information är av intresse och vi skyddar alltid våra källor.

Är du en före detta medlem i AFA, SUF, Revolutionära fronten eller en person som ingått i den större antifascistiska miljön men numera har kommit på bättre tankar och vill motverka vänsterterrorism? Läs här om information till avhoppare.

Dela artikeln