Välkommen till Avmaskerat!

Publicerad den 1/5 2020 kl 00:05

NYHET. Idag lanseras Avmaskerat – ett medborgarjournalistiskt projekt som ska granska och exponera den svenska våldsvänstern.

Alltför länge har vänsterextremisterna fått terrorisera oliktänkande ostört i Sverige. Vi på Avmaskerat har för avsikt att göra vad vi kan för att störa deras kriminella verksamhet.

En mer utförlig beskrivning av vad Avmaskerat är kan ni läsa HÄR. Vi har också publicerat en fördjupande artikel som förklarar vad vi menar med vänsterterrorism; vilka är det som ligger bakom den och vad är det de har gjort sig skyldiga till genom åren?

På vår sida kommer det framöver publiceras nyheter om vänsterextremister och deras kriminalitet och vi kommer publicera profiler på vänsterterrorister för att informera allmänheten om dessa människor. Vid behov kommer vi publicera längre fördjupningsartiklar som mer på djupet granskar eller förklarar något om den svenska extremvänstern. Vi kommer även efterlysa information om vänsterextremister som vi vill veta mer om. Slutligen kommer vi också återpublicera en del gammalt innehåll från andra hemsidor som vi anser innehåller viktig information om vänsterextremismen i Sverige och därför bör bevaras för eftervärlden.

Vår målsättning är att det varje vecka ska publiceras flera nya inlägg på Avmaskerat och om fler goda krafter ansluter till vårt projekt är det möjligt att sidan skulle kunna ha nästan daglig uppdatering.

För de som vill stödja oss finns det – förutom att skriva artiklar åt oss – tre andra sätt att hjälpa till på:

1. Information

Skicka in all information du har om svenska vänsterextremister till oss. Vårt kontaktformulär är krypterat, så vi kan garantera din anonymitet och kommer hantera information vi får in på ett varsamt sätt. Inne i kontaktformuläret förklarar vi mer utförligt vad för typ av information som vi är intresserade av.

2. Pengar

Vi har stora planer för denna hemsida, men mycket hänger tyvärr på hur mycket pengar vi kan få in. Att utveckla och hålla en hemsida online kostar pengar. Viktiga IT-tjänster som behövs för att bedriva seriöst researcharbete kostar också pengar och framför allt är det väldigt tidskrävande att utföra mer avancerad undersökande journalistik, vilket vi vill göra.

Framför allt är det Bitcoins man kan donera till oss:

BTC: 15FbsZQgaatVv6eK1yQr5woBJbpir5TQKG

HÄR kan du läsa mer om hur du går tillväga för att donera Bitcoins eller andra kryptovalutor till oss.

Alla donationer vi får in kommer oavkortat gå till denna verksamhet.

3. Sprid vårt material

Hela syftet med denna hemsida är att informera allmänheten om den svenska vänsterterrorismen. Vi är därför väldigt tacksamma om ni länkar till vår sida och våra artiklar på forum och sociala medier!

Alla goda alternativmedier som vill sprida våra artiklar är också fria att göra det, så länge man uppger att artikeln kommer från vår hemsida.

Nu avmaskerar vi terrorvänstern!

Dela artikeln